Sym Fiddle 2 populair!

Published by Tom on

Wij kunnen er anno 2020 niet meer omheen, de SYM Fiddle 2. Maar waarom is deze scooter dan zo populair? En waarom zou je deze SYM willen kopen? Dat gaat John jullie graag uitleggen!

Retro en elegant, dat is op dit moment toch wel de trend! Dat gecombineerd met een windscherm en een mooi setje spiegels maakt het de scooter helemaal af. Qua accesoires kan je zover gaan als je zelf wil, van klapdrager, valbeugels, beenkleed tot aan ledknipperlichten aan toe. Je kan het dus zo gek maken als je zelf wil, want het kan er allemaal op.

Een ruime scooter waar je makkelijk met 2 mensen op kan stappen is ideaal. Vooral hierzo vlakbij het strand, niemand staat graag op een zomerse dag in de file bij Molenslag, Vlugtenburg, Kijkduin of Hoek van Holland. Gecombineerd met een windscherm ben je zomers dus ready to go.

De SYM Fiddle 2 is gesegmenteerd in de lagere prijs klassen wat betreft de A-klasse scooters. Over het algemeen zie je hier ook de wat kleinere scooters, waar de Fiddle 2 het onderscheid in maakt. Het is dus een ruimere scooter met onder meer 12 inch banden wat het rijcomfort een groot pluspunt geeft. Het betekent dus veel scooter voor je geld!

Ook een groot pluspunt is dat waar veel merken nog 2 jaar fabrieksgarantie geven, geeft de importeur van SYM er nog een 3de jaar extra bij. Dit zegt natuurlijk veel over het vertrouwen achter het product en het merk opzich.

Op het moment wordt de SYM Fiddle 2 uitvoerd in de kleuren: glanszwart, matzwart/glanszwart, mat grijs, rood, metallic taupe, staal blauw en donkerblauw. Ook kunnen wij jullie vertellen dat er binnenkort een uitkomt in de kleur nardo grey.

De verkoopadviesprijs van de SYM Fiddle 2 is op het moment €1848,-. Echter hebben wij een aanbieding voor jullie gemaakt! De SYM Fiddle 2 inclusief origineel hoog windscherm, Luma slot 170cm voor €1885,-. Het eventueel herschrijven van de software m.b.t. de snelheid tot wat wettelijk mag zit daar natuurlijk bij in. En waarom een slot van 170cm? Wij willen natuurlijk wel dat je de paal redt als je hem op slot wilt zetten!

Sym fiddle 2
Categories: Uncategorized