Reparatie

Reparatie 

Ongelukje gehad met de scooter, start hij niet meer of is hij beschadigd? Geen nood! Wij zorgen dat je snel weer met je scooter of brommer op pad kan.

Scooter Center Poeldijk zorgt dat jouw scooter weer in topvorm komt. Onze werkplaats is uitgerust met apparatuur om jouw scooter weer aan de praat te krijgen. In samenwerking met andere bedrijven kunnen we vele plastic en metalen onderdelen repareren. 

Motorische reparatie

Start je scooter niet meer, of loopt hij niet meer goed? Wij hebben alle gereedschap en apparatuur in huis om te zorgen dat jouw scooter en brommer weer start en weer naar behoren loopt.

In het Westland kun je bovendien gebruik maken van onze ophaalservice (gratis als je je scooter bij ons hebt gekocht!)

Wist je trouwens dat regelmatig onderhoud vele van de motorische problemen die we zien kan voorkomen?

Plaatwerk reparatie

Een ongelukje zit in een klein hoekje. Ben je gevallen, is er iemand tegen je scooter aangereden of heb je op een andere manier schade aan je scooter gekregen? 

Wij helpen je om je scooter weer te laten shinen! We kunnen vervangende onderdelen bestellen, of het plaatwerk repareren zodat de schade onzichtbaar hersteld wordt. 

Soms doen we dit in samenwerking met andere bedrijven, bijvoorbeeld wanneer het om het herstellen van het zadel gaat.

    Wie betaalt mijn reparatie?

    Ben je betrokken geweest bij een ongeluk waar een andere partij bij betrokken is? Vul dan het Europees Schadeformulier samen in, hebben jullie geen papieren variant? Vul deze dan hier online in. Als de andere bestuurder schuldig is, wordt je schade vergoed door de verzekering van de andere partij

    Heb jij de schade veroorzaakt, of is er niemand om de schade op te verhalen? Dan moet je zelf betalen. Als je een All Risk verzekering hebt, kun je hier aanspraak op doen. Is de schade veroorzaakt door brand of storm, dan vergoed een WA+ verzekering ook. Is de schade relatief klein? Dan kan uit eigen zak betalen goedkoper zijn dan claimen, omdat je maandelijkse premie omhoog gaat.

    Reparatie plannen? 

    Wil je reparatie van jouw scooter of brommer inplannen? Wij staan voor je klaar!