Over ons

Over ons 

Leuk dat je meer over ons te weten wil komen! Scooter Center Poeldijk is sinds 1 juni 2010 een begrip in het Westland. Gevestigd op de Uranus nummer 16 op het bedrijventerrein in Poeldijk. Elke dag staan wij (Tom en John) hier met een grote lach voor jou klaar!

Scooter Center Poeldijk is een uit hobby ontstaan, Westlands bedrijf, waar wij elke dag onze hart en ziel in steken. Want zeg nou zelf: van je hobby je beroep maken is toch het mooiste wat er is? Met veel passie en kennis sleutelen wij aan aan motorscooters, brommers en scooters.

De kans is groot dat je ons via een kennis hebt leren kennen, van veel reclame maken is het namelijk nooit gekomen. Wij zijn er trots op dat wij met mond tot mond reclame zo ver zijn gekomen. Een goede naam is iets waar wij ons hard voor maken. Wij kunnen dan ook oprecht zeggen dat wij alleen maar leuke klanten hebben! En dat motiveert ons alleen maar meer om elke dag ons beste beentje voor te zetten.

Communicatie met de klant is iets waar wij bekend om staan. Dus kan je ons niet in één keer bereiken? Dan zitten we vast aan de telefoon met een andere klant. Transparantie in het terugkoppelen, meedenken en advies geven bij reparatie vinden wij namelijk heel belangrijk. Geen verrassingen, geen scheve gezichten en geen gedoe. Gewoon ouderwetse service. 

Wij stellen ons graag nog even aan je voor!

Tom

Scooter-Center-Poeldijk-Tom-van-Kester

Op 10 jarige leeftijd was het eerste brommertje een feit. De eerste stap was gezet en er volgde al snel een zelfbouw mini bike met een puch blok. Na een paar rondjes op de laan begon dat ook te vervelen en moest er geracet worden.  

Veel puch maxies, brommertjes en buitenboordmotoren verder, kwamen de scooters in beeld. Een baantje bij G.J.B. scooters in Naaldwijk was snel gevonden. De opleiding ‘bromfiets technicus’ was een logische stap. Hier kwam ook de aanraking met scooterraces, het maximaal benutten van een motorblok en deze optimaal laten lopen was hier het doel. Vele uren sleutelen voor de perfecte of een betere afstelling zat er elke week weer bij. 

De volgende stap auto’s. Met als rijdend een  Opel  was de keus snel gemaakt, de EGAC in Honselersdijk. Na ook dit diploma behaald te hebben begon het in 2007 toch weer te kriebelen. 

Nog steeds actief in de scooterrace dus een plek in de winkel van het raceteam zat er wel in. Dit was iets verder uit de richting, maar ook in Rijswijk bij Thoms motoren is er veel geleerd.

In 2010 was het dan eindelijk zover. De beslissing was genomen en dit was het begin van Scooter Center Poeldijk.

John

Scooter-Center-Poeldijk-John-van-Kester

Als kleine jongen opgroeien tussen alle brommers van je broer, ja dan wordt je natuurlijk snel besmet met het virus! 

Zodoende belande ook ik op de mini bike, met veel hulp van Tom werden er vele kilometers gereden op kartbaan bij Van der Ende. Waar gereden wordt moet gesleuteld worden dus de basis was snel gelegd. 

Na de opening van de zaak was ik hier al veel te vinden, de uren na school werden al snel ingevuld. Op een gegeven moment was ik meer tussen de scooters te vinden dan mijn studie op het HBO

De keuze daarna  was dus al heel snel gemaakt. Doen wat je leuk vindt is het mooiste wat er is, dus sindsdien van vaste waarde bij Scooter Center Poeldijk. 

Kennismaken?

Kom gezellig langs in onze showroom om ons aanbod te bekijken, of vraag een offerte op voor reparatie van je scooter of brommer. We zien je graag!