Vespa scooter kopen

Vespa 

Wil jij een Vespa scooter kopen in het Westland? Dan ben je bij Scooter Center Poeldijk aan het juiste adres! 

Tja, wie kent Vespa nou niet? Al sinds 1946 bouwt het Italiaanse merk scooters en het typisch Italiaanse design herkent iedereen. In alle huidige modellen zie je dan ook de zo herkenbare traditionele lijnen. Het uitrustingsniveau is anno 2019 minder traditioneel. Digitale dashboards met multimediaplatform, ledverlichting en op afstand te openen zadels behoren bij sommige modellen inmiddels tot de standaarduitrusting. Naast de gewone scooter produceert Vespa ook motorscooters. De range van motorscooters begint bij 125 cc en eindigt bij het nieuwste 300 HPE-blok. Voor de duidelijkheid: die H, P en E staan voor High Performance Engine. 

Vespa scooter kopen

Vespa scooters bij ons verkrijgbaar

Of je nu op zoek bent naar de iconische Vespa Primavera, de sportieve Vespa Sprint of de krachtige Vespa GTS motorscooter. Bij Scooter Center Poeldijk hebben we altijd diverse modellen op voorraad.

Op zoek naar jouw ideale scooter? Dan kunnen we jouw droomscooter voor jou bestellen. Bovendien staan we altijd voor je klaar met onze services en voor het periodiek onderhoud van jouw nieuwe Vespa scooter.

Vespa scooter kopen?

Kom gezellig langs in onze showroom om ons aanbod te bekijken of jouw droomscooter te bestellen. We zien je graag!