Op de brug – maart 2021

Published by Tom on

In de maand maart hadden wij ”op de brug”, de nieuwe SYM Fiddle IV! En ja, dit is inderdaad het allernieuwste model van SYM. Na de populaire Fiddle 2 & 3 hebben ze nu dus een vernieuwde variant, en wat voor één!

Een ruime scooter met de looks van een retro, echter wel voorzien van de nieuwste musthaves zoals een usb oplader, digitaal dashboard en led-verlichting. Wat al snel opvalt is de extra led die geïntegreerd is in de voorkap.

Deze scooter van SYM is voorzien van de zuinige injectiemotor die we terug kennen van de nieuw type Mio. Dusja, zonder kickstarter deze keer! Maar het grote voordeel, wel lekker zuinig. Dus met de 6,2 liter benzine tank kan je aardig wat kilometers maken. Wat ook fijn is aan deze scooter is dat de benzine tank onder de voetenplank zit. Hierdoor ligt het zwaarte punt van de scooter lager wat je goed merkt met het berijden ervan.

SYM is ook druk bezig geweest met de ophanging van deze scooter, zij noemen dit ookwel het anti-lift motorophaningssyteem. Dit systeem zorgt ervoor dat ongeacht of je nu optrekt of afremt het bodywork stabiel blijft. Hierdoor geniet je van een ultiem rijcomfort.
Ook deze Fiddle is voorzien van 12 inch wielen, en een ruim opgebouwd zadel waardoor je comfortabel met zijn 2e op pad kan.
De Fiddle IV is te verkrijgen in de kleuere mat blauw, mat zwart en zoals zij het zelf noemen rich grey.

Categories: Uncategorized