Op de brug – februari 2021

Published by Tom on

In de maand februari hadden wij ”op de brug”, deze gave Vespa GTS300 Supersport! En dit is niet zomaar een Vespa, deze motorscooter heeft namelijk aardig wat opties waar de kenner van gaat kwijlen!

Tja, waar zullen wij is beginnen. Oké, wat een verschrikkelijk gave kleur! Met deze in 2017 geleverde motor Vespa val je in ieder geval goed op! Let ook goed op de details, alle accenten zijn namelijk in het carbon gedipt! En nee, niks is overgeslagen! De originele 12 inch velgen zijn vervangen door 13 inch Piaggio MP3 velgen die eveneens carbon zijn uitgevoerd. Het zadel van deze Vespa is ook een echte eyecatcher, one of a kind met de tekst supersport en de leeuwtjes van Malossi erop geborduurd.

Er zijn ook her en der ook nog wat vleugjes van het bekende Zelioni zoals bijv. de handvatten en stuurbalansen te vinden.

Wat nog meer opvalt is de Malossi uitlaat, niet alleen door zijn looks maar ook door het geluid. En dat is niet het enige wat van Malossi is! Onder andere de remmerij, schokbrekers, computer en cilinderkit zijn vervangen door de powerparts van Malossi! Dus op alle vlakken heeft deze Vespa een flinke upgrade gehad!

Alles bij elkaar dus een hele dikke en snelle Vespa GTS300 SuperSport!

Categories: Uncategorized