De Peugeot Kisbee is hot!

Published by Tom on

De Peugeot Kisbee, een trendy scooter die zijn sportieve kant laat zien! John vertelt jullie de ins en outs over deze scooter!

Een scooter die aan terrein wint, dat kunnen wij ondertussen wel zeggen. Waar de Kisbee voorheen nog werd uitgevoerd in wat bacis kleuren is deze nu ook in een sportieve jas gestoken. De TCR en de R in de keur Iced Grey, zijn toch wel de juweeltjes die de Kisbee op het moment heeft. Sportiever ga je hem op het moment niet vinden. Ook een leuke upgrade aan deze scooter is zijn geïntegreerde ledstrip in de voorkap van de scooter.

De Peugeot Kisbee is enorm praktisch in gebruik. Deze scooter is licht, wendbaar en heeft veel opbergruimte. Door zijn ruime zitting kan je er makkelijk met zijn tweeen op weg en de 12 inch banden bieden je enorm veel comfort tijdens het rijden. De Peugeot Kisbee is uitgevoerd met een zuinige injectiemotor. In tegenstelling tot Piaggio heeft Peugeot het wel voor elkaar gekregen en is deze Kisbee wel voorzien van een kickstartpedaal. Uiteraard gaan we ervan uit dat je deze niet nodig zal hebben, echter weet je maar nooit!

Op het moment is deze dus uitgevoerd in de variant Active in de kleur Satin Silver voor een prijs van €1799,-. De black edition in de naam zegt het al kleur zwart, voor een prijs van €1899,-. De TCR rally uitvoering, gecombineerd in de kleuren glans wit en mat zwart voor een prijs van €1899.-. At last but not least, de R in de kleur iced grey ook voor de prijs van €1899,-.

Ook voor deze hebben wij een aanbiedingsprijs gemaakt! Voor de Active is het inclusief origineel windscherm en Lumaslot van 170cm een prijs van €1850 geworden. Voor de black edition, TCR en de R is het inclusief origineel windscherm en Lumaslot van 170cm een prijs van €1950,- Een Peugeot Kisbee kopen doe je bij Scooter Center Poeldijk!

Peugeot Kisbee
Categories: Uncategorized