Piaggio Liberty 125

 3.499,00

Scooterplezier voor de hele familie, met uitstekende wegligging en een modern uiterlijk. Bovendien voorzien van een zuinige motor.

SKU: N/A Categories: ,

Description

Sinds 1995 liepen er ruim 350.000 exemplaren van de montageband. De nieuwste versie oogt modern, is groter en is voorzien van de vertrouwde motoren. Het belangrijkste voordeel van de Piaggio liberty is de uitstekende wegligging, zelfs op de meest slechte wegen. Daarnaast biedt de Liberty mede door een uitgebreide keuze aan accessoires veel scooterplezier aan de gehele familie, elke dag weer.

De Piaggio Liberty is uitgerust met de nieuwe generatie zuinige iGet-motoren. Deze injectie motoren zijn vergeleken met de vorige Liberty een stuk zuiniger, efficiënter, schoner en stiller geworden. Verdere nieuwe highlights die opvallen bij de vernieuwde Liberty zijn de LED (dagrij)verlichting, het digitale instrumentenpaneel en de grote opbergruimte. Ook heeft Piaggio aan het comfort gedacht. Zo is er een nieuw comfortabel zadel ontworpen en is er meer beenruimte gecreëerd door de extra ruime voetenplank.

Additional information

Merk

Piaggio

Kleur

Blauw, Rood, Wit, Zwart

Motor

4-takt

Cilinderinhoud

125 cc

Tankinhoud

6 L

Lengte

1965 mm

Breedte

735 mm

Hoogte

1110 mm

Zithoogte

795 mm